Titanin hyökkäys on tällä hetkellä suosituin näyttely Yhdysvalloissa

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Amerikan suosituin näyttely ei ole WandaVision, Cobra Kai tai Mandalorialainen , mutta anime-sarja Titaanin hyökkäys .

Mukaan Papukaija-analyysi , Titaanin hyökkäys oli Yhdysvaltojen polaarinäyttely 31. tammikuuta - 6. helmikuuta viikolla, samalla viikolla kuin sen sarjan finaali. Sillä oli 110,5 kertaa keskimääräisen sarjan kysyntä - 10,5 prosenttia enemmän kuin edellisellä viikolla - ja voitti toisen sijan Paavo Pesusieni (87.9) yli 15 prosenttia. NBC: t Lauantai-ilta sijoittui kolmannelle sijalle pisteet 77,6, kun taas Sankarini Academia teki 71,2 saadakseen neljännen sijan.

Merkittäviä sarjoja luettelossa ovat Valtaistuinpeli kahdeksanneksi pisteillä 57,3 ja Stranger Things yhdeksänneksi pisteillä 48,5. Valtaistuinpeli päättyi kahdeksan kauden ajo toukokuussa 2019, kun taas Stranger Things ei ole lähettänyt uutta jaksoa heinäkuusta 2019 lähtien.

Perustuu samannimiseen mangaan, Titaanin hyökkäys ensi-iltansa huhtikuussa 2013. Se tapahtuu maailmassa, jota hallitsevat julmat titaanit, jotka ovat pakottaneet ihmiskunnan sen kolmeen jäljellä olevaan kaupunkiin. Se seuraa Eren Jaegeria, Mikasa Ackermania ja Armin Arlertia, kolmea teini-ikäistä, jotka liittyvät Scout-rykmenttiin, titaaneja vastaan ​​taistelevien sotilaiden eliittiryhmään, sen jälkeen kun yksi petoista tuhoaa heidän kotikaupunginsa.

PITÄ LUKEMINEN: Hyökkäys Titanin heittoihin epäilee perustavan Titanin todellista alkuperää

Lähde: Papukaija-analyysi

Toimituksen Valinta

Marvel's Helstrom rekrytoi X-Men-franchising-aluminiumin

Tv

Daniel Cudmore, joka soitti Colossusta useissa Foxin X-Men-elokuvissa, on liittynyt Marvelin Helstrom-sarjaan Hulussa.