RuPaul's Drag Race: Mitä sinun tarvitsee tietää All Stars 6: n kuningattarista

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Tuore pois päältä RuPaulin vetokilpailu Kausi 13 ja keskellä R: tä uPaul's Drag Race Down Under Kausi 1, Paramount + on ilmoittanut viralliset kilpailijat RuPaulin Drag Race All Stars Kausi 6. Tänä vuonna sarja siirtyy VH1: stä Paramount +: een, ja siinä esiintyy 13 palaavaa kuningatarta, joista useat palaavat takaisin Kaikki tähdet toisen kerran. Kun esitys on ensi-iltansa 24. kesäkuuta, tässä ovat palaavat kuningattaret ja lyhyt katsaus heidän historiaansa Kiihdytyskilpailu .

A'Keria C. Davenport

A'Keria C.Davenport oli finalisti kaudella 11 ja sijoittui kolmanneksi / neljänneksi pudotettuaan huulten synkronointiin kauden 11 voittajaa Yvie Oddlyä vastaan. Hän oli voiman esiintyjä, joka voitti kauden 11, jakso 6 minihaasteen, sekä voitti Draglympicsin joukkueen kapteenina ja 'L.A.D.P.!' toimiva haaste. Hän oli pohjassa kahdesti, selviytyessään pahamaineisesta 'Diva Worship' -huulten synkronoinnista, joka puolitteli leikkuulohkon näyttelijät. Hän myös synkronoi Ra'Jah O'Hara.

Eureka

Eureka tuli sarjaan kaudella 9 ja sijoittui 11. sijalle. häntä ei kuitenkaan poistettu hänen vetovoimastaan. Hän meni kotiin loukkaantumisen takia ja sai avoimen kutsun palata kaudelle 10, minkä hän teki. Hänen lahjakkuutensa osoitti, että kausi voitti kaksi mini-haastetta, kaksi maxi-haastetta ja kaksi päävaiheen huulten synkronointia. Finaalissa hän sijoittui toiseksi / kolmanneksi ja hävisi kauden 10 voittajalle Aquarialle.

Inkivääri Minj

Inkivääri ensimmäistä kertaa Kiihdytyskilpailu oli kausi 7, ja hän oli etujuoksija, joka voitti kolme maksuhaastetta, mukaan lukien Glamazonian Airways, Snatch Game ja Hello, Kitty Girls. Hän oli kakkonen tuona kautena ja kutsui takaisin Kaikki tähdet Kausi 2, jossa hän ei sijoittunut, sijoittui kahdeksanneksi.

paha kaksois-keisarillinen biscotti

Jan

Vedon sisarensa Rosén menestyksen jälkeen kaudella 13 Jan on jälleen jälleen kilpailussa toivoen lunastavansa itsensä. Kaudella 12 esiintynyt Jan oli jatkuvasti vahva pelaaja, joka sijoittui kerran kahteen alimpaan; hän ei kuitenkaan saanut voittoa kaudestaan, turvallisella sijoittamisellaan venäläiseen johti suosittuun memeen. Vaikka hän ei ollut voittaja, hän oli huippu kolme kertaa ja sijoittui kahdeksanneksi.

LIITTYVÄT: RuPaulin Drag Race Alumni -yrityksen 5 rohkeasti arvoinen verkkosarja

Jiggly Hot

Jiggly tuli sisään Kiihdytyskilpailu takaisin kaudella 4 ja voitti kaksi minihaastetta; hän ei kuitenkaan voittanut maksuhaastetta, mutta hän oli korkean joukkueen kaudella 4, Jakso 4, Queens Behind Bars. Hän oli myös kolme kertaa pohjassa ja vahvisti mainettaan hämmästyttävänä huulten synkronointina lähettäessään kaksi kuningattarea - Alex Hernandez ja Dwayne Cooper - kotiin; Kuitenkin hän meni kotiin esiintyessään Willam Beliä vastaan ​​ja sijoittui kahdeksanneksi.

Kylie Sonique Rakkaus

Kylie Soniquen aika kaudella 2 oli lyhytikäinen, meni kotiin yhdeksänneksi; hän kuitenkin teki historiaa ensimmäisenä transnaisena tulleena kilpailijana, josta hän ilmoitti jälleennäkemisjakson aikana. Hän esiintyi myös RuPaulin Drag Race Holi-slay Spectacular.

Pandora Boxx

Pandora Boxx oli Miss Congeniality kaudella 2 ja sijoittui viidenneksi. Hän on myös tunnettu Snatch Game -esityksestään Carol Channing. Hänet kutsutaan takaisin Kaikki tähdet Kausi 1; Kuitenkin hän sijoittui alemmaksi 11. / 12., menen kotiin ensimmäisen jakson. Koska kausi 1 eroaa niin dramaattisesti seuraavista kausista, hänellä voi olla paremmat mahdollisuudet erottua yksin.

LIITTYVÄT: Legendaarinen kausi 2, jakso 5, 'Pop Tart', Yhteenveto, Spoilerit ja eliminoinnit

Ra'Jah O'Hara

Ra'Jah oli kuningatar kaudesta 11, missä hän sijoittui 9. sijalle. Hän ei voittanut maksuhaastetta, mutta selviytyi kolmesta huulten synkronoinnista lähettämällä kotiin Honey Davenportin, Mercedes Iman Diamondin ja Scarlet Envy. Vasta Jakso 7: ssä hän meni kotiin ystävänsä ansiosta Kaikki tähdet' sisar A'Keria.

Scarlet Envy

Toinen kauden 11 kuningatar, Scarlet Envy, on palannut. All Starsin sisko Ra'Jah lähetti hänet kotiin jaksossa 6. Hän oli myös osa kuusisuuntaista huulten synkronointia Ra'jahin ja A'Kerian kanssa, selviytyessään siitäkin. Vaikka hänen aikansa oli lyhyt ja sijoittui 10. sijalle, hän voitti näyttelemisen haasteen kauden 11 voittajan Yvie Oddlyn rinnalla.

Serena chacha

Serena on täällä lunastusta varten. Debyytti 5. kaudella Kiihdytyskilpailu , hän oli pohjassa kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran hän lähetti kotiin Penny Trationin, mutta Monica Beverly Hills lähetti hänet kotiin toisen huulten synkronoinnin yhteydessä. Hän oli kaudensa nuorin kuningatar 21-vuotiaana.

LIITTYVÄT: Legendaarinen kausi 2, jakso 4, Seitsemän tappavaa syntiä, Kertaus, Spoilerit ja eliminoinnit

Silkkinen muskottipähkinäganache

Silky tuli näyttelyyn kaudella 11 ja meni finaaliin A'Kerian rinnalla; hänet kuitenkin lähetetään kotiin esiintyessään Brooke Lynn Heightsia vastaan. Hän voitti kolme mini-haastetta ja kaksi maxi-haastetta, mukaan lukien Rusical ja Snatch Game. Yksi kerta alareunassa näki hänen lähettävän kotiin 11. kauden Miss Congenialityn Nina Westin.

Trinity K.Bonet

Trinity osallistui alun perin kilpailuun kaudella 6. Hän kamppaili koko aikansa, mutta hän osoitti myös valtavaa kasvua ja osoittautui huulten synkistä salamurhaajaksi, joka lähetti kotiin April Carriónin ja Maidon. Hänen viimeinen huulen synkronointi näki hänet Adore Delanoa vastaan, joka lähetti hänet kotiin. Hän ei voittanut maksi-haastetta, mutta hän oli parhaan joukossa kolme kertaa.

Yara Sofia

Kausi 3: n Miss Congeniality on palannut kolmannen kerran. Hänen ensimmäinen kerta Kiihdytyskilpailu näki hänen sijoittuvan neljänneksi, yksi mini- ja yksi maxi-haaste vyönsä alla. Myöhemmin hän siirtyi surullisen ensimmäiseen kauteen Kaikki tähdet , jossa hän sijoittui viidenneksi / kuudenneksi, kahdella mini-haasteella ja yhdellä max-haasteella vyönsä alla, menemällä kotiin Alexis Mateon kanssa.

JATKA LUKEMISTA: Paramount + - Air Evil -kausi 2